Loading...

Merci Chef

Are misiunea de a promova specialitatiile de branzeturi frantuzesti precum si diverse modalitati de a te bucura de ele, la nivel mondial. Merci Chef va ofera o gama larga de branzeturi.

Merci Chef are misiunea de a promova specialitatile de branzeturi frantuzesti precum si diverse modalitati de a te bucura de ele, la nivel mondial.

Bazandu-se pe expertiza Eurial in fabricarea branzei, Merci Chef va ofera o gama larga de branzeturi, care combină traditia si inovatia. Prin adaugarea unor arome, fructe, condimente sau ierburi, de la aperitive la deserturi, branza nu mai este limitata la platoul de branzeturi.

Produse din branza de capra

Proaspete sau maturate branzeturile din lapte de capra Merci Chef iti vor incanta gusturile fie degustate ca atare pe un platou de branzeturi, fie ca ingredinte in mancare.

Sotimentatie:

  • Branza tartinabila de capra 150g;
  • Branza de capra 110g;
  • Branza de capra cu ierburi fine 110g;
  • Branza de capra mini buche cenusa 125g.
  • Branza tartinabila de capra

    Branza tartinabila de capra 150g

  • Branza de capra

    Branza de capra 110g

  • Branza de capra cu ierburi fine

    Branza de capra cu ierburi fine 110g

  • Branza de capra mini buche cenusa

    Branza de capra mini buche cenusa 125g

 

Branza Camembert 125g

Productia de camembert reprezinta 20% din totalul de branzeturi produse in Franta, facand din camembert cea mai populara din branzeturile frantuzesti. Originara din Normandia, nord-vestul Frantei, camembert este o branza din lapte de vaca nepasteurizat, maturata, cu o coajă moale alb-galbuie.

Se comercializeaza de multe ori in roti mici, in cutii de lemn ușor.

  • Camembert

    Branza Camembert 125g

 

Branza roquefort 100g

Branza roquefort, cunoscuta ca branza regilor, este o branza cu mucegai albastru obtinuta din lapte crud de oaie, obtinuta in sudul Frantei, fiind una dintre cele mai cunoscute specialitati de branza din lume.

Branza are un gust slab picant, cu miros caracteristic mucegaiului folosit in procesul de maturare, timpul de maturizare fiind de 4 luni.

Branza Roquefort merge foarte bine cu nuci si smochine. Se recomanda servirea cu un vin dulce Muscat sau Sauternes.

  • Roquefort

    Roquefort 100g


Retete

Fille de carne de vita si camembert

Combinati friptura si branza Camembert si veti obtine unul dintre cele mai bune lucruri pe care l-a gandit cineva in materie de gust!

(0 / 5)

Salata de branza de capra marinata

15 minute si ingrediente fresh! Adica un dish tocmai bun de pus pe masa invitatilor din week-end.

(0 / 5)

Salata cu telina si camembert

O salata usoara cu un gust fin dat de camembert.

(0 / 5)

Millefeuilles cu rosii si branza de capra

Pentru startul creativ al unei mese acasa.

(0 / 5)

Camembert cu pui la gratar

Daca vrei sa impresionezi familia cu un pranz inedit si usor de preparat, Camembert cu pui la gratar este alegerea perfecta!

(0 / 5)

Mini croissante cu branza de capra si miere

Un mic dejun „à la française”, usor de preparat.

(4 / 5)
- Lista de cumparaturi
x