Loading...

Cheescake cu lime, mango si fructul pasiunii

( 0 din 5 )
Loading...
  • cheesecake_cu_madame_loike
  • Madame Loïk Nature_150g
  • 8Portii
  • 40 mTimp preparare
  • 20 mTimp gatire
  • 60 mTimp total
Printeaza Reteta

De data asta iti propunem un desert cu o nota exotica data de fructul pasiunii si mango!

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Curatati mango, apoi taiati-l in bucati mici. Puneti bucatile obtinute intr-o cratita.

  • Pasul 2

    Adaugati pulpa obtinuta de la cele 6 bucati de fructul pasiunii, apa si zaharul. Fierbeti la foc mediu, amestecand continuu, timp de 20 de minute.

  • Pasul 3

    Amestecati toata compozitia pana cand se omogenizeaza si se ingroasa putin. Mai adaugati putina apa, daca este cazul. Turnati compozitia obtinuta intr-un bol de sticla si lasati-o deoparte. Dupa ce s-a racit suficient, puneti bolul in frigider.

  • Pasul 4

    Zdrobiti biscuitii, folosind o punga de plastic rezistenta si un facalet.

  • Pasul 5

    Topiti untul, apoi adaugati biscuitii zdrobiti. Amestecati compozitia cu mainile.

  • Pasul 6

    Folositi o tava rotunda cu diametrul de 30 cm, pe care puneti o foaie de copt. Asezati biscuitii in tava, apoi apasati ferm pana obtineti o baza.

  • Pasul 7

    Inmuiati foile de gelatina in apa rece.

  • Pasul 8

    Amestecati branza Madame Loik cu ricotta si smantana dulce.

  • Pasul 9

    Adaugati 150 g de zahar pudra, coaja rasa si zeama de la cele doua limete. Amestecati.

  • Pasul 10

    Scoateti foile de gelatina din apa rece si dizolvati-le in 2 linguri de apa, la microunde.

  • Pasul 11

    Adaugati o lingura din compozitia pentru cheesecake in gelatina, amestecati, apoi turnati-o in restul de compozitie de cheesecake. Amestecati totul.

  • Pasul 12

    Turnati crema obtinuta peste baza de biscuiti. Nivelati compozitia si lasati cheesecake-ul la frigider timp de 12 ore.

  • Pasul 13

    Scoateti usor cheescake-ul din tava.

  • Pasul 14

    Inmuiati foaia de gelatina ramasa in apa rece. Topiti gelatina la microunde, intr-o lingura de apa. Adaugati o lingura de sos de mango si fructul pasiunii, apoi turnati totul in sosul ramas si amestecati.

  • Pasul 15

    Lasati sa se raceasca putin, apoi turnati sosulpeste cheesecake. Puneti prajitura obtinuta la frigider 1 ora.

  • Pasul 16

    Pofta buna!

Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x