Loading...

Crochete cu orez, șofran și mozzarella

( 3.5 din 5 )
Loading...
  • 4Portii
  • 40 mTimp preparare
  • 30 mTimp gatire
  • 1:10 hTimp total
Printeaza Reteta

Un prânz monoton este un prânz aproape pierdut. Apelează la bilele de Mozzarella de la Casa Azzurra pentru o masă apetisantă și specială. Îți prezentăm o rețetă super gustoasă de crochete cu orez, șofran și biluțe de Mozzarella. Deja sună provocator, nu-i așa?

Descoperă Mozzarella de la Casa Azzurra Mini, în formă de biluțe mici care se integrează perfect în peisajul oricărei rețete din bucătăria ta. Mozzarella de vacă Casa Azzurra este produsă cu respect față de tradiție. Textura sa este ușor fermă, un semn distinctiv al mozzarellei de calitate în Italia, iar aroma sa îți va satisface cu singuranță gusturile.

 

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Aranjează toate ingredientele pe o tavă. Scurge mozzarella într-un bol adânc.

  • Pasul 2

    Caramelizează ceapa tocată într-o tigaie mare, cu unt. Când ceapa este transparentă, adăugă orezul și prăjește tot până când ceapa devine translucidă.

  • Pasul 3

    Adaugă vinul alb și amestecă bine. Când vinul s-a evaporat, adaugă șofranul.

  • Pasul 4

    Adaugă un polonic din stocul de supă de legume în timp ce amesteci, pentru ca orezul să nu se prindă de tigaie. Pune sare și piper după gust.

  • Pasul 5

    Adaugă restul supei de legume și lasă pe foc aproximativ 20 de minute. Adaugă după ce s-a răcit puțin Parmigiano Reggiano, amestecă și lasă totul la rece

  • Pasul 6

    Umezește-ți ușor mâinile și formează bile din orez.

  • Pasul 7

    Formează cu degetul mare o mică gaură în miljocul orezului și pune acolo o bilă de Mozzarella de la Casa Azzurra. Închide bilele de orez și rotește-le în mâini pentru a le strânge.

  • Pasul 8

    Continuă procesul până umpli toate bilele de orez cu mozzarella. Treci fiecare minge de orez mai întâi prin făină, apoi în oul bătut cu sare și apoi în pesmet. Prăjește în ulei fierbinte până când crochetele sunt de culoare maro-aurie. Scurge surprusul de ulei pe prosoape de hârtie.

  • Pasul 9

    Bucură-te de cele mai apetisante crochete, imediat! Poftă bună!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x