Loading...

Fille de carne de vita si camembert

( 0 din 5 )
Loading...
  • fillet de carne de vita
  • Camembert Merci Chef 125g
  • 4Portii
  • 20 mTimp preparare
  • 30 mTimp gatire
  • 50 mTimp total
Printeaza Reteta

Combinati friptura si branza Camembert si veti obtine unul dintre cele mai bune lucruri pe care l-a gandit cineva in materie de gust!

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Rulati fileurile de vita prin piperul negru, scuturati-l putin, daca este prea mult piper.

  • Pasul 2

    Taiati branza camemebert felii si puneti-o deoparte.

  • Pasul 3

    Intr-o tigaie incinsa cu uleiul de masline puneti fileurile de vita bucata cu bucata, pe care le prajiti putin pe ambele parti. Dupa ce s-au gatit, flambati fileurile cu coniac. Scoateti fileurile si puneti peste ele cate o felie de camemebert dupa care le gatiti la cuptorul preincalzit la 150°C pentru 5 minute.

  • Pasul 4

    In timp ce carnea se gateste, puneti supa de vita intr-o tigaie pe care o lasati sa fiarba pana se reduce putin. Adaugati smantana si amestecati incontinuu pana se ingroasa continutul. Daca vedeti ca nu se ingroasa, adaugati si putina faina. (1-2 linguri)

  • Pasul 5

    Scoateti fileurile din cuptor si aranjati-le pe o farfurie. Piperati preparatul si puneti sosul obtinut mai devreme.

  • Pasul 6

    Serviti cu cartofi prajiti sau salata.

  • Pasul 7

    Pofta buna!

Are misiunea de a promova specialitatiile de branzeturi frantuzesti precum si diverse modalitati de a te bucura de ele, la nivel mondial. Merci Chef va ofera o gama larga de branzeturi.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x