Loading...

Fusili cu Mozzarella, stafide și muguri de pin

( 0 din 5 )
Loading...
  • 4Portii
  • 15 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 25 mTimp total
Printeaza Reteta

Nu toate tipurile de mozzarella sunt la fel. Granarolo face diferența. Mozzarella noastră se face cu lapte de înaltă calitate, 100% lapte italian, care provine din rasele selectate de Granarolo Filiera cu vaci hrănite natural. În plus,  nu conține conservanți. Laptele folosit pentru a obține această mozzarella a fost supus unor numeroase verificări.

Mozzarella de la Granarolo este o sursă naturală de vitamina A, ideală pentru bunăstarea pielii, a vederii și a calciului, un element indispensabil pentru întărirea și menținerea sănătății oaselor și a dinților. Lasă selecția noastră de ingrediente speciale să îți răsfețe gusturile sofisticate.

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Spală și tăie roșiile în două și aranjează-le cu partea plată în sus pe o foaie de copt. Presară cu zahăr, sare, piper, oregano și ulei. Pune în cuptor timp de 10 minute la 200 de grade.

  • Pasul 2

    Înmoaie stafidele în apă timp de câteva minute. Pune usturoiul într-o tigaie, apoi adaugă stafidele stoarse și mugurii de pin. Adaugă roșiile și amestecă ușor. Taie mozzarella în bucăți mici.

  • Pasul 3

    Fierbe fusilli în apă sărată, scurge-le când sunt gata și adăugă celelalte condimente. Servește imediat cu mărar și mozzarella.

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x