Loading...

Mini croissante cu branza de capra si miere

( 4 din 5 )
Loading...
  • colaj-1
  • 1
  • 16 mini croissantePortii
  • 15 mTimp preparare
  • 25 mTimp gatire
  • 40 mTimp total
Printeaza Reteta

Un mic dejun „à la française”, usor de preparat.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Aluatul de foietaj se intinde putin, apoi se taie in triunghiuri de 12 cm inaltime si 7 cm baza.

  • Pasul 2

    Taiati branza de capra bucatele, pe care le asezati ulterior la baza triunghiurilor obtinute din aluat. Rulati apoi aluatul pana la varf, obtinand astfel mini croissantele cu branza de capra.

  • Pasul 3

    Amestecati galbenusul de ou cu cele 3 linguri de miere si ungeti apoi mini croissantele cu compozitia obtinuta.

  • Pasul 4

    Introduceti mini croissantele in cuptor si lasati-le la copt timp de 20 – 25 de minute, in functie de temperatura cuptorului.

  • Pasul 5

    Serviti-le reci, dimineata, alaturi de un pahar cu lapte.

Are misiunea de a promova specialitatiile de branzeturi frantuzesti precum si diverse modalitati de a te bucura de ele, la nivel mondial. Merci Chef va ofera o gama larga de branzeturi.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x