Loading...

Omletă cu brânză Camembert

( 3.4 din 5 )
Loading...
  • iulie 28_514x402
  • 4Portii
  • 15 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 25 mTimp total
Printeaza Reteta

Zilele de weekend se sărbătoresc cu mâncare bună făcută cu ingrediente de calitate. Reinventează-ți omleta căzută în monotonie cu o nouă rețetă plină de gusturi fine și neașteptate.

Brânza Camembert de la Merci Chef va pune punctul pe o-ul omletei de vis. Ridică-te din pat, bucură-te că e sâmbătă și apucă-te de gătit!

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Tăiați brânza în cuburi și lăsați-o deoparte.

  • Pasul 2

    Puneți ouale într-un castron și adăugați sare și piper. Bateți ușor.

  • Pasul 3

    Topiți untul în tigaie, adăugați ouăle bătute și amestecați constant în timp ce se gătesc până când sunt drăguțe și cremoase. Când fierb, adăugați camembertul, smântâna și ceapa.

  • Pasul 4

    Surprinde-ți invitații cu această omletă pusă pe o felie de pâine prăjită, cu o crenguță de asmățui.

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x