Loading...

Prajitura cu morcovi

( 5 din 5 )
Loading...
  • 1
  • Madame Loïk Nature_150g
  • 6Portii
  • 10 mTimp preparare
  • 40 mTimp gatire
  • 50 mTimp total
Printeaza Reteta

O reteta traditionala de prajitura cu morcovi in culori de toamna.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Adaugati ouale si zaharul intr-un castron si amestecati pana cand veti obtine un amestesc spumos

  • Pasul 2

    Se adauga faina, praful de copt si mirodenii. Amestecati pana se omogenizeaza

  • Pasul 3

    Adaugati uleiul, laptele, morcovii si amestecati

  • Pasul 4

    Turnati continutul intr-o forma de chec

  • Pasul 5

    Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și coaceți timp de 35 până la 40 de minute

  • Pasul 6

    Lăsați prajitura să se răcească complet înainte de a o răsturna.

  • Pasul 7

    Intr-un castron amestecati crema de branza Madame Loik cu putina crema de frisca pentru a obtine un amestesc cu o textura cremoasa

  • Pasul 8

    Adaugati zaharul pudra

  • Pasul 9

    Intindeti amestescul obtinut peste prajiura deja racita

  • Pasul 10

    Savurati cu placere!

Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x