Loading...

Tortino cu paine si branza

( 3 din 5 )
Loading...
  • tortino_pane_formaggio-860x600
  • ricotta-250g_850x600px
  • 3Portii
  • 30 mTimp preparare
  • 20 mTimp gatire
  • 50 mTimp total
Printeaza Reteta

O reteta simpla, usor de preparat, ideala pentru pranz sau cina.

Ai nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Taiati julienne dovlecelul si morcovul, iar prazul tocati-l fin.

  • Pasul 2

    Puneti pe foc apa cu sare si adaugati in apa fiarta legumele pentru 2 minute.

  • Pasul 3

    Scoateti legumele si lasati-le la scurs.

  • Pasul 4

    Stropiti feliile de paine / crutoanele cu lapte, apoi ungeti-le cu unt topit. Apoi dati branza Grana Padano prin razatoare si amestecati-o cu Ricotta.

  • Pasul 5

    Ungeti o tava de copt, apoi asezati intai feliile de paine, apoi legumele si acoperiti totul cu mixul de branza.

  • Pasul 6

    Mai adaugati putina branza rasa deasupra, apoi puneti totul la cuptorul preincalzit la 180° C pentru 20 de minute.

Unul dintre cei mai importanti producatori de produse lactate din Italia. Ofera o gama foarte larga de produse naturale, proaspete si sanatoase, venind in intampinarea celor mai variate gusturi ale consumatorilor.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x