Loading...

Retetele maestrului fromagier

Polenta cremoasă, sos de Parmigiano Reggiano și creveți cu sos Aglio, Oglio e Peperoncino (AOP) by Chef Bogdan Alexandrescu

Efectul wow al acestei rețete făcute de Chef Dexter? Fuziunea dintre mâncarea de suflet a românilor și clasicul italian, evidențiind atât…

(0 / 5)

Prăjitura Leopard

Zilele de toamnă merită încălzite cu ceva dulce și bun. Dar ce-ai zice dacă ți-am prezenta un desert super gustos, dar…

(3 / 5)

Mini-frigărui cu brânză de capră pane și legume

Frigăruile cu care ești obișnuit sunt perfecte pentru un grătar în mijlocul verii, dar mini-frigăruile propuse de noi se fac simplu…

(3.5 / 5)

Spaghetti cu piper și brânză

Pastele sunt dovada clară că mâncarea bună și sofisticată poate fi făcută din ingrediente puține. Dar care este secretul gustului minunat?…

(5 / 5)

Home-made Ravioli cu dovlecei și sos de unt și salvie by Chef Bogdan Alexandrescu

Home-made Ravioli cu dovlecei și sos de unt și salvie by Chef Bogdan Alexandrescu. Pe lângă gustul memorabil, Parmigiano Reggiano are…

(5 / 5)

Various Tapas platter By Chef Bogdan Alexandrescu

Chef Dexter, sau Bogdan Alexandrescu dacă vrem să fim formali, a pregătit o rețetă simplă și D-E-L-I-C-I-O-A-S-Ă de aperitiv cu Parmigiano…

(4 / 5)
- Lista de cumparaturi
x