Loading...

Sărată

Polenta cremoasă, sos de Parmigiano Reggiano și creveți cu sos Aglio, Oglio e Peperoncino (AOP) by Chef Bogdan Alexandrescu

Efectul wow al acestei rețete făcute de Chef Dexter? Fuziunea dintre mâncarea de suflet a românilor și clasicul italian, evidențiind atât…

(4.1 / 5)

Mini-frigărui cu brânză de capră pane și legume

Frigăruile cu care ești obișnuit sunt perfecte pentru un grătar în mijlocul verii, dar mini-frigăruile propuse de noi se fac simplu…

(4.1 / 5)

Spaghetti cu piper și brânză

Pastele sunt dovada clară că mâncarea bună și sofisticată poate fi făcută din ingrediente puține. Dar care este secretul gustului minunat?…

(4.1 / 5)

Home-made Ravioli cu dovlecei și sos de unt și salvie by Chef Bogdan Alexandrescu

Home-made Ravioli cu dovlecei și sos de unt și salvie by Chef Bogdan Alexandrescu. Pe lângă gustul memorabil, Parmigiano Reggiano are…

(4.1 / 5)

Cheesecake sărat cu Gorgonzola

Cu toții trecem din când în când prin întrebările despre meniul zilnic: ce pot să mai gătesc eu astăzi? Fromageria vine…

(4.1 / 5)

SPAGHETTI CARBONARA cu GRANA PADANO

Pentru o masă rapidă și absolut delicioasă îți recomandăm să urmărești în continuare această rețetă cu Grana Padano. În doar 10…

(4.1 / 5)
- Lista de cumparaturi
x