Loading...

Rulouri savuroase cu Provolone dolce de la Zanetti

( 4 din 5 )
Loading...
  • Rulouri savuroase
  • 4Portii
  • 60 mTimp preparare
  • 20 mTimp gatire
  • 1:20 hTimp total
Printeaza Reteta

Rețeta perfectă pentru toate ocaziile: un fel de mâncare original și irezistibil care vă va face să vă întrebați cum de nu ati incercat-o pana acum.

Ingrediente:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Pregătirea aluatului: dizolva drojdia într-un pahar cu apă călduță. Pune făina pe blatul de lucru astfel încât să formezi în mijloc o adâncitură în care și poți turna drojdia, piperul și puțină sare.

  • Pasul 2

    Începe sa frămânți cu mâinile până obții un aluat ferm. Mai poți adăuga apă dacă simți că este nevoie.

  • Pasul 3

    Pune apoi aluatul într-un bol acoperit și lasă-l la crescut într-un loc călduț până când își va dubla volumul. Acest proces poate dura si câteva ore.

  • Pasul 4

    În timp ce aluatul stă la crescut, fierbe ouălele și taie în fâșii subțiri brânza Provolone dolce de la Zanetti.

  • Pasul 5

    După ce aluatul este crescut suficient, întinde-l pe blatul de lucru cu un sucitor și așezați Prosciutto Crudo, oul tăiat rondele si brânza Provolone dolce, pe toata suprafața.

  • Pasul 6

    Rulați aluatul încercând să îl mențineți cât mai strâns posibil și așezați-l într-o formă de tort cu pereți detașabili. Mai lasă câteva minute la crescut după care coace-l la 180°C.

  • Pasul 7

    Înainte să îl scoți din cuptor unge suprafața cu albușul de la un ou bătut cu puțin lapte. Este gata de servit după ce s-a răcit complet.

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x