Loading...

Edith’s Kitchen: Cheesecake cu visine

Cheesecake is always a good idea!┬á­čÖé┬áNu-i asa? Mai ales daca este un┬ácheesecake la rece, cu fructe acrisoare.

Astazi, reteteta de cheesecake cu visine, absolut minunat! Nu stiu voi, insa eu iubesc visinele in prajituri si in..

smoothie.

Ne trebuie:

Pentru baza:

140 g biscuiti

75 g unt

Pentru compozitia de branza:

250 g mascarpone Granarolo

400 g crema de branza

5 linguri zahar pudra

vanilie

un praf de sare

8 g gelatina (4 foi)

Pentru jeleul de visine:

400 g visine congelate

5-6 linguri de zahar

6 g gelatina (3 foi)

ÔÇô cantitati pentru un cheesecake cu diametrul de 18 cm ÔÇô

Articolul complet il regasiti aici.

Sursa: edithskitchen.ro

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Lista de cumparaturi
x