Loading...

Brownies

( 0 din 5 )
Loading...
  • 8Portii
  • 10 mTimp preparare
  • 30 mTimp gatire
  • 40 mTimp total
Printeaza Reteta

Orice zi încărcată devine mai bună cu această prăjitură incredibil de gustoasă cu multăăăăă CIOCOLATĂ. Gustul minunat dă pe spate orice îndrăgostit de dulciuri! Un gust bun de ciocolată, intensificat de untul ușor sărat, alunele crocante și nucile incluse. Descoperă întreaga rețetă pentru un răsfăț delicios.
Untul Paysan Breton folosit în această rețetă este special datorită faptului că are în componență sare. Răspândește-l pe o felie delicioasă de pâine sau folosește-l ca ingredient cheie în felurile de mâncare preferate. Nu poți da greș!

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Preîncălziți cuptorul la 180° C și pregătiți o formă mare de tort.

  • Pasul 2

    Topiți încet bucățile de ciocolată și untul într-un castron pus peste o tavă cu apă fierbinte (Bain-marie).

  • Pasul 3

    Tăiați nucile și alunele cu un cuțit mare.

  • Pasul 4

    Adăugați ouăle mixului de unt cu ciocolată și amestecați. Apoi, adăugați zahărul, făina, nucile și alunele.

  • Pasul 5

    Coaceți timp de 30 de minute și lăsați să se răcească puțin înainte de a scoate prăjitura din formă.

  • Pasul 6

    Pentru ocazii speciale, serviți desertul alături de o lingură de înghețată, frișcă de casă sau Crème Anglaise.

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x