Loading...

Pizza Casa Azzurra

( 0 din 5 )
Loading...
  • iulie 17_678x470
  • 6Portii
  • 10 mTimp preparare
  • 12 mTimp gatire
  • 22 mTimp total
Printeaza Reteta

Mozzarella este un tip de brânză de origine italiană, din regiunea Campania. Fie că alegi să o savurezi simplă, alături de roșii și oregano, fie că o adaugi în combinații sofisticate, Mozzarella de la Casa Azzurra se va ridica întotdeauna la nivelul așteptărilor tale.

Astăzi îți prezentăm o rețetă pe cât de simplă, pe atât de delicioasă de Pizza, numită Casa Azzurra. Gustul minunat al unei felii de pizza vine din simplitatea și calitatea ingredientelor. Less is more și în bucătărie, așadar ne limităm pentru rețeta de astăzi la 5 ingrediente.

Urmărește rețeta, sună-ți prietenii, în seara asta gătiți!

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 210° C (360° F).

  • Pasul 2

    Despicați bine Mozzarella de la Casa Azzurra.

  • Pasul 3

    Rulați aluatul de pizza, apoi întindeți sosul de roșii, lăsând o margine de 1 cm liberă. Coaceți timp de 12 minute.

  • Pasul 4

    Scoateți din cuptor și adăugați feliile Mozzarella de la Casa Azzurra, șunca Parma și frunzele de busuioc.

  • Pasul 5

    Serviți imediat.

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x