Loading...

Raluca ne povesteste despre calatoria ei in Italia

Calatorie culinara in Italia cu Fromageria

„Bun venit in povestea branzeturilor fine, spuse cu gust si creativitate!” Asta mi-a urat Fromageria printr-un cadou delicios primit acasa, o promisiune irezistibila a unei calatorii culinare catre tara de provenienta a branzei gustate. Eu am incercat mozarella si… am ajuns in sudul Italiei!

Fromageria inseamna o calatorie initiatica intr-o lume a bunei traditii, care aduce laolalta zarva pietelor italiene si delicatetea elaborata a celor frantuzesti, intr-o aventura urbana, capabila sa bucure toate simturile.

Cele mai rafinate branzeturi europene, dar si cele mai dure dintre acestea, cele mai gustoase si mai aromate sortimente, dar si cele mai blande si delicate, sunt pregatite sa isi dezvaluie povestea pe Fromageria. Si pentru ca niciun secret culinar sa nu ramana nedezvaluit, in aceasta calatorie speciala ne insotesc maestri italieni si francezi ai caselor de branzeturi internationale, Chefi profesionisti si amatori, pasionati ai bucatariei. Pe rand, acestia vor deveni Maestru Fromager, pentru a ne impartasi propriile lor experiente si pentru a a fi ghizi in fascinanta explorare a unui univers delicios, care promite de fiecare data ceva nou si tentant.

Cu ajutorul Maestrului Fromager, veti invata cum sa asortati diferite tipuri de branza cu vinuri pretioase sau sprintene, cu ciocolata blanda sau amaruie, cu struguri sau cu paine de casa, si tot el este cel pregatit sa va recomande, atunci cand este cazul, care sunt uneltele necesare acestui adevarat ritual – de la cutite speciale, pana la placile de lemn care pot face dintr-o degustare o experienta care sa stimuleze de fiecare data memoria gustativa.

Sursa: ralucalatoreste.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Lista de cumparaturi
x