Loading...

Biscuiti cu branza

( 0 din 5 )
Loading...
  • Portion of lasagne with bolognese and cheese
  • parmigiano-reggiano-1
  • 6Portii
  • 20 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 30 mTimp total
Printeaza Reteta

Un desert aromat, ideal pentru orice ocazie!

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Preincalziti cuptorul la 180°C.

  • Pasul 2

    Amestecati intr-un bol faina cu sofran dupa gust, adaugati treptat untul, sarea si piperul (dupa gust) si amestecati totul pana cand obtineti o pasta omogena.

  • Pasul 3

    Dati prin razatoare Parmigiano Reggiano si adaugati-l apoi in compozitie.

  • Pasul 4

    Aluatul obtinut il intindeti iar apoi il taiati folosind diverse forme pentru fursecuri.

  • Pasul 5

    Asezati biscuitii obtinuti intr-o tava acoperita cu hartie de copt.

  • Pasul 6

    Bateti oul, apoi ungeti biscuitii.

  • Pasul 7

    Dati biscuitii la cuptor timp de 10 minute. Se servesc reci.

Una dintre primele companii din Italia care a inceput sa exporte branzeturi dupa al doilea razboi mondial. Este orientat catre productia, maturarea si comercializarea branzeturilor traditionale italienesti cu denumire de origine protejata.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x