Loading...

Omletă cu cartofi și parmezan

( 5 din 5 )
Loading...
  • 6Portii
  • 35 mTimp preparare
  • 40 mTimp gatire
  • 1:15 hTimp total
Printeaza Reteta

Fie că e weekend, fie că e luni, fie că plouă, fie că e soare, oricum ar fi, ai nevoie de acel CEVA cu care să îți începi ziua delicios de bine! Urmărește rețeta noastră de omletă cu cartofi și cu Parmigiano Reggiano de la Zanetti, pune-te pe gătit și ziua ta va începe mult mai bine.

Parmigiano Reggiano Zanetti este o brânză cu denumire de origine protejată, fiind una dintre cele mai vechi și apreciate din Italia. Se maturează timp de 22 – 24 de luni, având o crustă dură, strălucitoare, de culoare maro-aurie; interiorul este galben pai, cu o textură densă și granulată, iar aroma sa este una puternică, ușor sărată.

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Decojiți și fierbeți cartofii.

  • Pasul 2

    Bateți ouăle cu Parmigiano Reggiano, nucșoara, pătrunjelul, puțină sare și piper.

  • Pasul 3

    Adăugați cartofii și amestecați totul.

  • Pasul 4

    Încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți amestecul timp de 10-15 minute la intensitate medie, cu capac. Când omleta se dezlipește cu ușurință de pe tigaie, întoarceți-o și gătiți cealaltă parte timp de 10-15 minute, de data aceasta fără capac.

  • Pasul 5

    Bucurați-vă de un mic dejun copios și delicios!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x