Loading...

Pâine pierdută-n zăpadă

( 0 din 5 )
Loading...
  • 4Portii
  • 20 mTimp preparare
  • 6 mTimp gatire
  • 26 mTimp total
Printeaza Reteta

Ai 30 de minute la dispoziție pentru ceva bun și simplu de făcut? În rețeta pe care urmează să o citești, vei descoperi “zăpadă”, portocale și pâine în ou, totul pentru o gustare delicioasă. Știm că sună ciudat, parcurge toți pașii pentru a înțelege.

Brânza de capră tartinabilă de la Soignon este folosită în această rețetă într-un mod special. Descoperă textura aerisită care dezvăluie un gust echilibrat de lapte de capră.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Înainte să te apuci de această rețetă, asigură-te că pui jumătate din pachetul de Brânză tartinabilă de capră de la Soignon, în congelator. Are nevoie de o zi pentru a se întări perfect.

  • Pasul 2

    Bate ouăle, mierea și laptele, apoi pune feliile de pâine să se înmoaie în acest amestec timp de 5 minute.

  • Pasul 3

    Încălzește o tigaie și rumenește feliile de pâine pe fiecare parte aproximativ 3 minute pentru a obține o crustă aurie drăguță.

  • Pasul 4

    Aranjează feliile de pâine pe o farfurie întinsă, adăugă câte o lingură de brânză de capră și câte o lingură de marmeladă de citrice pe fiecare în parte.

  • Pasul 5

    Rade coajă de portocală, adaugă frunzele de busuioc, praful de piper și picură cu ulei de măsline.

  • Pasul 6

    Scoate din congelator brânza de capră tartinabilă și rade-o peste feliile de pâine deja pline de bunătăți. Acum ai adăugat iarna! Nimic nu te oprește din savurat. Poftă bună!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x