Loading...

Tarte sarate cu ricotta, rosii uscate si seminte de pin

( 0 din 5 )
Loading...
  • ricetta_crostatine_salate_con_ricotta_pomodori_secchi_e_pinoli 2
  • Ricotta 250g
  • 8Portii
  • 10 mTimp preparare
  • 20 mTimp gatire
  • 30 mTimp total
Printeaza Reteta

Granarolo iti propune un aperitiv special pentru cina din Ajunul Craciunului!

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Impartiti aluatul fraged in doua parti egale. Intindeti aluatul fraged si incepeti sa-l decupati cu ajutorul unei forme rotunde cu diamentrul de 7-8cm. Asezati formele obtinute in tavi speciale pentru briose.

  • Pasul 2

    Cealalta jumatate din aluatul fraged o intindeti si o taiati cu forme rotunde sau in forme de stetulte. Puteti sa decupati si formele rotunde folosind formele de steluta astfel incat sa creati capacele pentru tarte.

  • Pasul 3

    Taiati rosiile uscate marunt.

  • Pasul 4

    Amestecati apoi ricotta, rosiile uscate tocate si boia dulce pana cand se omogenizeaza compozitia.

  • Pasul 5

    Adaugati peste aluatul fraged din tava compozitia pana cand umpleti formele. Adaugati apoi si semintele de pin.

  • Pasul 6

    Acoperiti formele de tarta cu capacelele de diferite forme obtinute din aluatul fraged, dupa care ungeti aluatul cu putin ulei de masline.

  • Pasul 7

    Introduceti tava in cuptorul incins si se lasa preparatul la copt la 180 ° C, timp de 18 – 20 de minute.

Unul dintre cei mai importanti producatori de produse lactate din Italia. Ofera o gama foarte larga de produse naturale, proaspete si sanatoase, venind in intampinarea celor mai variate gusturi ale consumatorilor.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x