Loading...

Tortino cu Gorgonzola si pere

( 0 din 5 )
Loading...
  • pere
  • gorgonzola-dolce-igor-150g
  • foto-gorgonzola-piccante-portion-igor
  • 4Portii
  • 15 mTimp preparare
  • 15 mTimp gatire
  • 30 mTimp total
Printeaza Reteta

Un preparat inedit, ideal pentru cina cu care iti poti surprinde prietenii sau familia.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Intindeti pasta Brisée, pozitionati-o direct pe hartia de copt intr-o tava, intepand-o cu furculita.

  • Pasul 2

    Puneti tava in cuptor la 200°C timp de aprox. 5 minute, la mijlocul cuptorului.

  • Pasul 3

    Scoateti tava din cuptor si asezati perele taiate in prealabil in felii foarte subtiri, astfel incat sa acopere intreaga suprafata a tortino-ului.

  • Pasul 4

    Adaugati apoi gorgonzola.

  • Pasul 5

    Puneti tava cu toate ingredientele in cuptor la 180°C si mentineti la copt timp de 10 minute.

  • Pasul 6

    Scoateti tava din cuptor, lasati sa se raceasca timp de cateva minute, taiati si serviti.

Prin utilizarea unei tehnologii avansate si al procesului de actualizare constanta a producerii, IGOR reprezinta unul dintre cele mai moderne si eficiente sisteme de productie a branzei Gorgonzola.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x