Loading...

Granarolo

Unul dintre cei mai importanti producatori de produse lactate din Italia. Ofera o gama foarte larga de produse naturale, proaspete si sanatoase, venind in intampinarea celor mai variate gusturi ale consumatorilor.

Mozzarella

Mozzarella Granarolo este o branza nematurata, cu o textura usoara si o consistenta moale si elastica. Gustul sau usor dulceag si aroma puternica de lapte este dat de reteta traditionala, care consta in obtinerea produsului din lapte special, de calitate superioara.

Mozzarella Granarolo este un produs:

  • Fara conservanti;
  • Sanatos – 100g de mozzarella asigura ~40% din necesarul zilnic de calciu al unui adult;
  • Nelipsit din dieta mediteraneana!

Ideala pentru a fi folosita ca aperitiv sau in salate, pizza, paste, lasagna, risotto sau alte preparate cu specific italian, ea poate fi servita si in sandwichuri sau impreuna cu legume.

Ingrediente: lapte pasteurizat, fermenti lactici, sare, cheag microbian. Continut de grasime in substanta uscata: min. 44%.

Sortimentatie:

  • Mozzarella proaspata, in zer:
    • Mozzarella 100g;
    • Mozzarella mini 1Kg.
  • Mozzarella Cucina, speciala pentru gatit:
    • Mozzarella Cucina, 400g;
    • Mozzarella Cucina, 250g.
  • Mozzarella

    Mozzarella 100g

Mascarpone

Este un produs realizat din smantana coagulata obtinut din lapte de vaca, de calitate superioara. Datorita gustului inconfundabil de lapte proaspat, al texturii fine si cremoase, este ingredientul ideal pentru deserturi – in special Tiramisu, torturi si tarte. Din acest motiv, Granarolo este singurul mascarpone aprobat de catre AMPI – Academia Italiana a Maestrilor Cofetari.

  • Continut de grasime in substanta uscata: min. 83%.

Sortimentatie:

  • Mascarpone 250g
  • Mascarpone

    Mascarpone 250g

Ricotta

Ricotta Granarolo este obtinuta din lapte pasteurizat, de calitate superioara. Este un produs ideal pentru preparate usoare, apreciat de persoanele interesate de o alimentatie echilibrata.

Cu o aroma inconfundabila si un gust aparte, Ricotta Granarolo poate fi servita ca atare, impreuna cu grisine, paine prajita, migdale, nuci, legume fierte sau la cuptor.

Este ingredientul perfect pentru prepararea deserturilor, precum: tarte, placinte, briose sau creme pentru prajituri si torturi.

  • Continut de grasime in substanta uscata: min. 44%.

Sortimentatie:

  • Ricotta 250g
  • Ricotta

    Ricotta 250g


Retete

Tarta cu ricotta si vinete la gratar

Un dish de vara, sanatos si usor de preparat, care aduce impreuna explozii gustative, vizuale si emotii ale unei veri de bun gust.

(0 / 5)

Tortelloni cu ricotta si spanac

Se spune ca cele mai bune paste pe care le poti pregati sunt “tortelloni cu ricotta si spanac”. Ramane doar sa va convingeti si sa incercati reteta.

(0 / 5)

Biscuiti de Paste cu crema de mascarpone

Un desert traditional din Italia care se serveste de Paste!

(0 / 5)

Quiche “Pasqualina”

Pentru prospetimea mesei de Paste va recomandam o reteta inedita.

(0 / 5)

Charlotte cu mascarpone, vanilie si ciocolata

Incheie masa de Craciun cu un desert pe masura!

(0 / 5)

Tarte sarate cu ricotta, rosii uscate si seminte de pin

Granarolo iti propune un aperitiv special pentru cina din Ajunul Craciunului!

(0 / 5)
- Lista de cumparaturi
x