Loading...

Tarta cu ricotta si vinete la gratar

( 0 din 5 )
Loading...
  • tarta_cu_ricotta
  • Ricotta 250g
  • 4Portii
  • 20 mTimp preparare
  • 30 mTimp gatire
  • 50 mTimp total
Printeaza Reteta

Un dish de vara, sanatos si usor de preparat, care aduce impreuna explozii gustative, vizuale si emotii ale unei veri de bun gust.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Taiati vanata in felii subtiri, pe care le puneti pe gratarul incins in prealabil.

  • Pasul 2

    Luati patru forme de tarta sau briose. Tapetati-le pe interior cu feliile de vanata coapte pe gratar.

  • Pasul 3

    Amestecati ricotta pana obtineti o pasta, pe care o condimentati cu sare si piper.

  • Pasul 4

    Bateti cele 2 oua cu galbenusul, apoi adaugati faina. Adaugati aceasta compozitie peste crema de ricotta.

  • Pasul 5

    Presarati parmezanul ras.

  • Pasul 6

    Turnati compozitia in cele patru forme „captusite” cu feliile de vinete.

  • Pasul 7

    Bagati tartele la cuptorul incins in prealabil la temperatura de 175° C si lasati-le timp de 25 – 30 de minute.

  • Pasul 8

    Asezati tartele pe o farfurie si decorati cu busuiocul, arpagicul, dovlecelul, ardeiul gras si morcovii taiati julien.

  • Psul 9

    Pofta buna!

Unul dintre cei mai importanti producatori de produse lactate din Italia. Ofera o gama foarte larga de produse naturale, proaspete si sanatoase, venind in intampinarea celor mai variate gusturi ale consumatorilor.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x