Loading...

Gnocchi verzi cu Provolone

( 0 din 5 )
Loading...
  • Portion of lasagne with bolognese and cheese
  • Provolone1
  • 6Portii
  • 15 mTimp preparare
  • 40 mTimp gatire
  • 55 mTimp total
Printeaza Reteta

Un pranz usor, plin de vitamine!

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Fierbeti cartofii, dupa care curatati-i de coaja si zdrobiti-i.

  • Pasul 2

    Opariti spanacul in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert, tocati-l marunt, apoi il adaugati peste cartofii zdrobiti amestecand usor.

  • Pasul 3

    Faramitati branza Provolone Zanetti. Adaugati-o peste amestecul de cartofi cu spanac. Adaugati ouale si putina faina, cat sa lege compozitia, sare si piper dupa gust.

  • Pasul 4

    Compozitia obtinuta o impartiti in bucati mici, pe care le modelati in bilute.

  • Pasul 5

    Fierbeti timp de 3 minute bilutele in apa cu putina sare si un praf de piper.

  • Pasul 6

    Dupa ce au fiert, le scoateti din apa si le puneti intr-un bol separat, scurgandu-le bine de apa.

  • Pasul 7

    Peste bilute presarati putin provolone faramitat sau topit.

  • Pasul 8

    Pofta buna!

Una dintre primele companii din Italia care a inceput sa exporte branzeturi dupa al doilea razboi mondial. Este orientat catre productia, maturarea si comercializarea branzeturilor traditionale italienesti cu denumire de origine protejata.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x