Loading...

Spaghete cu branza si piper

( 0 din 5 )
Loading...
  • Portion of lasagne with bolognese and cheese
  • PECORINOROMANOPORTION500GR
  • 4Portii
  • 10 mTimp preparare
  • 20 mTimp gatire
  • 30 mTimp total
Printeaza Reteta

Doar trei ingrediente si una dintre cele mai iubite retete ale Romei, Cacio e Pepe  dupa numele ei original, care cu siguranta de va surprinde.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Puneti spaghetele la fiert in apa cu sare

  • Pasul 2

    Dupa ce pastele au fiert 5 minute, luati 250 ml din apa in care acestea fierb si puneti-o separat intr-un bol mare, pentru a se raci usor

  • Pasul 3

    Dupa ce pastele s-au fiert, lasati-le 1 minut sa se scurga

  • Pasul 4

    Intre timp, intr-un alt bol intins sau intr-o tigaie, puneti branza Pecorino Romano rasa si cea mai mare parte din piper

  • Pasul 5

    Amestecati si adaugati treptat apa de la spaghete pe care ati pus-o la racit, pentru a obtine mai intai o pasta si apoi un sos

  • Pasul 6

    Adaugati pastele si amestecati puternic, adugand apa de la paste suficient cat sa faceti un sos consistent care sa acopere toate pastele

  • Pasul 7

    Inainte de a servi pastele, incalziti farfuria 2 minute deasupra unei oale, astfel incat in momentul in care puneti pastele in farfurie, sosul nu se va intari

  • Pasul 8

    Dupa ce ati pus pastele in farfurie, adaugati putin piper macinat pe deasupra

  • Pasul 9

    Preparatul este gata!

Una dintre primele companii din Italia care a inceput sa exporte branzeturi dupa al doilea razboi mondial. Este orientat catre productia, maturarea si comercializarea branzeturilor traditionale italienesti cu denumire de origine protejata.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x