Loading...

Supă cremă cu dovlecei și brânză de capră

( 0 din 5 )
Loading...
  • 4Portii
  • 15 mTimp preparare
  • 25 mTimp gatire
  • 40 mTimp total
Printeaza Reteta

Încălzește-ți zilele de toamnă cu o supă cremă de dovlecel și brânză de capră de la Soignon. Urmărește rețeta de mai jos, asigură-te că ai toate ingredientele și apucă-te de treabă! Cei dragi vor fi impresionați de cât de cremoasă și gustoasă poate fi această supă.

Pe piață există nu mai puțin de 120 de sortimente diferite de brânză de capră, în foarte multe forme și arome. Datorită multiplelor rase de capră, rețete și perioade de maturare, fiecare sortiment are propria aromă. Descoperă Mini buche, brânza de capră de la Soignon, și simte gustul fin.

Ingrediente

  • Pentru supă:
  • Pentru crutoane:
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Taie dovlecelul în bucăți, curăță și taie ceapa și usturoiul, taie brânza Soignon în bucăți.

  • Pasul 2

    Pune într-o cratiță ulei de măsline și călește ceapa și usturoiul. Adaugă apoi dovleceii și frunza de dafin. Gătește 2 minute la căldură mare, adaugă curry-ul și apoi supa de pui. Fierbe totul cu capac timp de 20 de minute.

  • Pasul 3

    Scoate frunza de dafin, adăugă brânza de capră de la Soignon și amestecă totul până se transformă într-o supă foarte cremoasă.

  • Pasul 4

    Pentru crutoane: Gratinează felii de baghetă în unt și apoi unge-le cu usturoi.

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x