Loading...

Biscuiti Grana

( 0 din 5 )
Loading...
  • Portion of lasagne with bolognese and cheese
  • Grana Padano_branza rasa
  • 4Portii
  • 45 mTimp preparare
  • 30 mTimp gatire
  • 1:15 hTimp total
Printeaza Reteta

“Biscuiti Grana”, o reteta care transforma biscutii intr-o poezie italiana, buna de servit la micul dejun.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Intr-un bol amestecati faina, branza rasa si untul, pana obtineti un amestec nisipos.

  • Pasul 2

    Adaugati 2 galbenusuri de ou impreuna cu cele 3-4 linguri de smantana si amestecati usor pana obtineti o pasta neteda si omogena.

  • Pasul 3

    Lasati compozitia la frigider timp de 30 de minute.

  • Pasul 4

    Dupa cele 30 de minute, scoateti compozitia din frigider si incepeti sa faceti forme rotunde de biscuiti, care sa aiba diametru de circa 4-5 cm.

  • Pasul 5

    Ungeti biscuitii obtinuti cu cele 2 galbenusuri de ou ramase, pe care apoi ii asezati in tava de copt si ii dati la cuptorul preincalzit la 250°, timp de 30 de minute, pana devin aurii.

  • Pasul 6

    Pofta buna!

Una dintre primele companii din Italia care a inceput sa exporte branzeturi dupa al doilea razboi mondial. Este orientat catre productia, maturarea si comercializarea branzeturilor traditionale italienesti cu denumire de origine protejata.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x