Loading...

Frigarui cu capsuni si fistic

( 0 din 5 )
Loading...
  • recette_brochette_fraise_pistache_credits_photo_clement_sautet_puppets_droits_laita_paysan_breton_-_1240x775
  • Madame Loïk Nature_150g
  • 6Portii
  • 20 mTimp preparare
  • 0 mTimp gatire
  • 20 mTimp total
Printeaza Reteta

Un aperitiv fresh, potrivit pentru o seara eleganta de cocktail.

Ingredients

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Taiati capsunile in bucatele

  • Pasul 2

    Zdrobiti fisticul

  • Pasul 3

    Intindeti feliile de briose cu un sucitor

  • Pasul 4

    Ungeti fiecare felie de briosa cu crema de branza Madame Loik

  • Pasul 5

    Puneti cateva bucatele de capsuni pe fiecare felie de briosa, asezonati cu reductie de otet balsmaic si rulati.

  • Pasul 6

    Taiati fiecare felie in 4 parti egale.

  • Pasul 7

    Dati rulourile pe fiecare parte prin fisticul zdrobit.

  • Pasul 8

    Montati frigaruile alternand intre capsuni proaspete si rulourile de briose prajite.

  • Pasul 9

    Pofta buna!

Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x