Loading...

Madlene cu brânză de capră bio, nuci și miere

( 3 din 5 )
Loading...
  • 6Portii
  • 30 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 40 mTimp total
Printeaza Reteta

Madlenele, aceste mici delicatese dulci, vin din inima Franței și au apărut în multe povești dulci din întreaga lume. Inclusiv Proust o aduce în romanul său „În căutarea timpului pierdut”. Noi păstrăm doar forma și aluatul classic din ce a mai rămas din ele, dar vă propunem o rețetă interpretată, la fel de apreciată.

Noutatea acestei rețete vine din brânza de capră bio, folosită în compoziție, care îi va da o întorsătură neșteptată. Apucă-te, așadar, cât mai rapid de gătit și lasă-te surprins de madlene cu brânză de capră bio, nuci și miere.

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Combină făina, oul, untul topit, drojdia, uleiul de măsline și laptele într-ul bol. Amestecă până formezi un aluat, apoi adaugă sare și piper după gust. Amestecă bine până se obține un aluat neted. Pune totul la rece.

  • Pasul 2

    Taie brânza de capră în felii, apoi taie-le în pătrățele mici. Zdrobește nucile decojite astfel încât să ai bucățele mici.

  • Pasul 3

    Scoate aluatul din frigider, apoi adaugă pătratele de brânză și nuca. Pune puțin aluat în partea de jos a formelor de madlene. Apoi, în fiecare formă, pune puțină miere. Acoperă forma cu aluat.

  • Pasul 4

    Pune micile prăjiturele în cuptorul încins la 200°C, timp de aproximativ 10 minute. Madelenele ar trebui să fie aurii când sunt gata.

  • Pasul 5

    Poftă bună, bucură-te de aceste bunătăți!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x