Loading...

Spaghetti cu piper și brânză

( 5 din 5 )
Loading...
  • 4Portii
  • 20 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 30 mTimp total
Printeaza Reteta

Pastele sunt dovada clară că mâncarea bună și sofisticată poate fi făcută din ingrediente puține. Dar care este secretul gustului minunat? Ingredientele de calitate. Îți prezentăm astăzi o rețetă rapidă și ușoară care are nevoie de doar 3 ingrediente pentru a-ți bucura simțurile.

Odată ce vei descoperi rețeta, te vei întreba ce este Brânza Pecorino Romano de la Zanetti. Ei bine, este o brânză tare, maturată între 8 luni și 1 an. Are o culoare alb-gri, o textură fin granulată și un gust sărat, aproape picant.

Spor la gătit!

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Fierbe spaghetele, iar în momentul în care sunt al dente, scurge-le și când încă mai picură puțin, pune-le într-un bol cald. Păstrează o parte din lichidul rămas într-un bol.

  • Pasul 2

    Peste paste adaugă brânza rasă Pecorino Romano de la Zanetti, piperul și apa rămasă de la fiert.

  • Pasul 3

    Secretul acestei rețete este să termini de gătit chiar în cratiță și să găsești pe parcurs echilibrul perfect între ingrediente: dacă sosul este mult prea lichid, adaugă mai multă brânză, iar dacă pastele sunt prea uscate, adaugă mai multă apă, până când ajungi la consistența perfectă.

  • Pasul 4

    După ce combini sosul cu pastele, bucură-te imediat de gustul special și nu uita să asezonezi totul cu piper. Poftă bună!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x