Loading...

Bruschete cu mascarpone si galbenus de ou

( 5 din 5 )
Loading...
  • 15
  • 1
  • 4Portii
  • 8 mTimp preparare
  • 7 mTimp gatire
  • 16 mTimp total
Printeaza Reteta

Daca vrei un mic dejun mai special, aceste bruschete cu mascarpone sunt solutia perfecta.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Adaugati ouale in apa fiarta si fierbeti-le timp de 7 – 8 minute. Apoi curatati-le de coaja.

  • Pasul 2

    Tocati marunt bucatile de ansoa, impreuna cu mararul si maghiranul.

  • Pasul 3

    Intr-un bol amestecati mascarpone impreuna cu piper, ansoa, marar, maghiran, sare dupa gust si lapte, pana cand compozitia devine omogena.

  • Pasul 4

    Luati cele 4 felii de paine si prajiti-le intr-un prajitor de paine sau coaceti-le in cuptor timp de 5 minute.

  • Pasul 5

    Pisati un galbenus de ou pe care l-ati trecut printr-o sita, astfel incat sa fie foarte fin. Adaugati compozitia obtinuta in crema de mascarpone, impreuna cu celelalte ingrediente.

  • Pasul 6

    Ungeti cele 4 felii de paine prajita cu compozitia obtinuta. Feliati cele doua oua ramase si puneti-le peste compozitia de mascarpone.

  • Pasul 7

    Presarati putin marar si maghiran peste felii. Pofta Buna!

Din anul 2000, cand a fost infiintata, Casa Azzurra s-a impus pe piata franceza si in prezent isi continua dezvoltarea pe aceasta piata, datorita puternicei sale identitati italiene, a experientei si a reputatiei.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x