Loading...

Crochete de cartofi cu creveți și gorgonzola dulce

( 5 din 5 )
Loading...
  • 1Portii
  • 30 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 40 mTimp total
Printeaza Reteta

Descoperă gustul perfect mediteranean. Creveți, cartofi și Gorgonzola dulce de la Igor. Vorbim despre o rețetă ușoară de crochete, o masă rapid de făcut care îți va da papilele gustative pe spate! În doar 30 de minute vei avea o gustare absolut D-E-L-I-C-I-O-A-S-Ă.

Starul acestei rețete este brânza Gorgonzola de la Igor, delicatesa fără de care viața unora nu ar avea savoare. Realizată din lapte de vacă, este o brânză fermentată moale, înnobilată cu mucegai albastru (penicilinum gorgonzola). La început Gorgonzola are un gust dulceag, miros fin și o culoare albă, iar după maturare, aroma sa devine mai pregnantă. Descoperă finețea acestei rețete!

Ingredients

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Fierbeți cartofii și zdrobiți-i cât încă sunt calzi. Decorticați creveții și tăiați-i în bucăți mici. Puneți-i într-un castron cu cartofii proaspăt zdrobiți și adăugați restul de ingrediente: pătrunjel mărunțit, un ou întreg. Amestecați totul cu ajutorul unei furculițe. Adăugați pesmetul și omogenizați.

  • Pasul 2

    Tăiați gorgonzola în cuburi mici. Formați crochetele luând o bucățică din compoziția de mai sus, formând o gaură și introducând câte un cub de brânză în interior. Treceți crochetele obținute prin pesmet.

  • Pasul 3

    Încălziți uleiul într-o tigaie și înmuiați crochetele. După ce prind o culoare aurie, nu uitați să le uscați de excesul de ulei. Cubul de brânză din interior e acum topit și cremos.

  • Pasul 4

    Bucurați-vă de un snack perfect!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x