Loading...

Risotto cu doua tipuri de branza

( 5 din 5 )
Loading...
  • homepage
  • emental_branza_rasa
  • paysan-breton_brie
  • 4Portii
  • 5 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 15 mTimp total
Printeaza Reteta

Un risotto usor de pregatit dupa o zi incarcata.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Curatati si tocati marunt atat ceapa rosie cat si ceapa alba. In tigaia incinsa adaugati uleiul de masline. Dupa ce s-a incins uleiul, adaugati ceapa tocata pe care o lasati sa se caleasca pana devine translucida, apoi scoateti ceapa.

  • Pasul 2

    In tigaia in care ati calit ceapa adaugati orezul pe care il lasati sa se gateasca in uleiul incins, amestecand continuu, la foc mediu, timp de 3 – 4 minute, pana cand devine translucid. Apoi adaugati si ceapa calita.

  • Pasul 3

    Turnati peste compozitie 1/3 din supa de pui si amestecati. Dupa ce orezul a absorbit supa, adaugati restul de supa amestecand continuu.

  • Pasul 4

    Intre timp, taiati cele doua branzeturi in felii subtiri.

  • Pasul 5

    Dupa ce a fiert orezul, reglati flacara aragazului la mediu si adaugati treptat cele doua branzeturi feliate amestecand usor. Opriti focul si acoperiti orezul timp de 3 – 5 minute, pana cand se va topi branza. Adaugati sare si piper si serviti preparatul cald.

  • Pasul 6

    Pofta buna!

Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x