Loading...

Tiramisu alb

( 4 din 5 )
Loading...
  • 170405_Neckhanger_60x140mm
  • Madame Loïk Nature_150g
  • 6Portii
  • 30 mTimp preparare
  • 0 mTimp gatire
  • 4:30 hTimp total
Printeaza Reteta

Tiramisu – un preparat delicios autentic italian, cu branza Madame Loik

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Intr-un bol amestecati galbenusurile de oua si zaharul pana cand amestecul se deschide la culoare si devine omogen

  • Pasul 2

    Cu ajutorul mixerului, bateti albusurile de ou cu sarea, pana se intaresc. Incorporati incet in amestecul de galbenusuri si zahar

  • Pasul 3

    Cu ajutorul unei spatule, adaugati crema de branza Madame Loïk si apoi mascarpone, pana la omogenizare

  • Pasul 4

    Turnati intr-o farfurie de supa cafeaua aromatizata cu vanilie, adaugati 5 cl de apa si amestecati

  • Pasul 5

    Inmuiati piscoturile in amestecul de cafea si apa, apoi asezati-le unul langa altul pe fundul vasului

  • Pasul 6

    Folosind o spatula, intindeti un prim strat de amestec de branza si acoperiti cu un strat de piscoturi. Repetati ambele straturi si terminati cu un strat de crema, peste care puneti zmeura

  • Pasul 7

    Puneti vasul la frigider pentru cel putin 4 ore

  • Pasul 8

    In momentul servirii, presarati zaharul pudra peste zmeura

Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x