Loading...

Cheesecake sărat cu Gorgonzola

( 0 din 5 )
Loading...
  • 2Portii
  • 50 mTimp preparare
  • 1:40 hTimp gatire
  • 2:30 hTimp total
Printeaza Reteta

Cu toții trecem din când în când prin întrebările despre meniul zilnic: ce pot să mai gătesc eu astăzi? Fromageria vine cu o soluție de încercat imediat! Îți prezentăm rețeta noastră mai… altfel, care îți va surprinde gusturile.

Cheesecake-ul nostru sărat se face din gorgonzola, biscuiți și nuci. Mai simplu și mai interesant de atât, nu se poate. Gorgonzola de la Granarolo are o consistență moale – cremoasă și o culoare albă sau de fildeș și te întâmpină cu o aromă de alune. Poate avea un gust ușor ascuțit, în funcție de timpul de maturare.

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Topește untul într-o tigaie. Zdrobește biscuiții într-un bol și adaugă untul topit.

  • Pasul 2

    Pune acest amestec în forme individuale cilindrice, tapotând cu o linguriță pentru a forma o bază. Adaugă bucățile de gorgonzola și, în final, acoperă cu nucile sfărâmate.

  • Pasul 3

    Lasă totul la frigider pentru 2 ore și apoi bucură-te de specialitatea zilei!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x